RÓLUNK

A BI Services Hungary-t több cégvezető (informatikai, pénzügyi szektortól a multinacionális gyártó vállalatig) egyéni tapasztalata és közös ötlete hívta életre. Ehhez kerestünk vállalatirányítási és kontrolling rendszerek bevezetésében, működtetésében jártas munkatársakat, akikkel a Power BI rendszerére szakosodtunk.
Véleményünk szerint a vállalatokon belül működő analitikai stratégia az egyik legfontosabb sikertényező. Sok fórumról halljuk, hogy az adatokra támaszkodó megoldások jelentik a következő fejlődési szintet a gazdaságban.

Az adatközpontú rendszerek építéséhez egy újfajta szemlélet kialakítására van szükség. Mi olyan igényekre és kérésekre vagyunk képesek választ nyújtani, amelyek már létező adatokra épülnek. Ezeket az adathalmazokat Önnel karöltve feldolgozzuk, majd legjobb tudásunknak megfelelően dolgozunk ki megoldásokat, így vállalata értelmezhető rendszert és eddig nem ismert információkat kap. Az adatminőség menedzselésével megőrizheti versenyképességét – mi ebben igyekszünk segíteni.

Milyen kompetenciákkal rendelkezünk?

Versenyképes tudással rendelkezünk üzleti intelligencia megoldások fejlesztésében. Célunk, hogy ügyfeleinknek segítséget nyújtsunk a workflow folyamatokban, valamint maradéktalanul kiszolgáljuk a riporting és az analitikus igényeket. Adatvizualizációs megoldásaink a likviditásmenedzsmentet, a pénzügyi és egyéb üzleti tervek készítését, és a terv-tény elemzéseket támogatják. A különböző, szigetszerűen elkülönülő háttérrendszerre, adttárházakra építjük megoldásainkat, és azokat integrálva, akár hatalmas adatmennyiséget feldolgozva segítjük a döntéstámogatás folyamatát, így számos üzleti területen, több tucatnyi üzleti problémára tudunk adatközpontú megoldást nyújtani.

Csapatunk vállalja:

 • Tervezési folyamatok integrált támogatását, terv/tény analízis segítő riportok kialakítását
 • Menedzsment felületek kialakítását – mobil eszközökről is elérhető és vezérelhető grafikus dashboard és KPI mutatók létrehozását
 • Dinamikus jelentéskészítést, adatvizualizáció
 • Önkiszolgáló és Ad-Hoc riporting megoldások szállítását
 • Üzleti döntéstámogató rendszerek fejlesztését
 • Üzleti intelligencia és riporting megoldások készítését
 • Egyedi megoldások készítését a Microsoft BI platformra alapozva

Továbbá

 • A Magyarországon lévő, gyorsan növekedő vállalkozások pénzügyi helyzetét és pályázati aktivitását bemutató elemzés készítését, különböző hipotézisek vizualizált alátámasztásával
 • Átfogó elemzési felületek kialakítását egy nemrégiben bevezetett vállalatirányítási rendszerre
 • Vezetői kontrolling riport kialakítását és bevezetését egy beszállító cégnél
 • BI tematikus képzéseket (adatelemző  és üzleti elemző képzések, BI fejlesztő képzések)
BI-jal kapcsolatos szolgáltatásokat keres?

Esetleg üzleti elemző vagy adatelemző képzés érdekelné?

Mindkettőben tudunk segíteni!

KAPCSOLAT

BI SERVICES HUNGARY // APLOMB ZRT.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004056
Adószám: 25702194-2-41
2020 © Aplomb Zrt. Minden jog fenntartva